Για τρεις συναυλίες έρχονται οι Motorama στην Ελλάδα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το καλύτερο indie συγκρότημα της ανατολικής Ευρώπης (Ρωσία) έρχεται για τρεις συναυλίες στη χώρα μας. Με νέο δίσκο στις αποσκευές τους, το περσινό Calendar, θα επισκεφθούν τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από δύο χρόνια από την τελευταία φορά που μας επισκέφθηκαν, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Οι Motorama διακρίνονται για τις γεροδεμένες συνθέσεις τους, την στιβαρή σκηνική παρουσία και οι αναφορές τους βρίσκονται κάπου στα πρώιμα 80ς (Joy Division, Smiths κτλ).

 

Το group θα εμφανιστεί στις 9 Οκτωβρίου στην Πάτρα, στις 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στις 11 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon