Επανέκδοση του WhiteLight/White Heat των Velvet Underground

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Με αφορμή την συμπλήρωση σαρανταπέντε χρόνων (1968) από τη κυκλοφορία του White Light/White Heat των Velvet Underground,κυκλοφορεί συλλεκτική καινούρια έκδοση που θα περιλαμβάνει τρεις δίσκους. Εκτός από την μονοφωνική και stereo εκδοχή του album, θα υπάρχει extra υλικό και αρκετά ακυκλοφόρητα κομμάτια. Στην επιλογή του υλικού συμμετείχε και ο Lou Reed και ο John Cale. Το White Light/White Heat αποτέλεσε το δεύτερο δίσκο των Velvet, μετά τη θρυλική μπανάνα. Ήταν η πιο σκοτεινή και ταυτόχρονα πειραματική δουλειά του συγκροτήματος και μετά την κυκλοφορία του ακολούθησε η αποχώριση του John Cale. Στην εποχή του εμπορικά δεν τα πήγε καλά, όπως όλοι οι δίσκοι των Velvet Underground και έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια για να κερδίσει τη θέση που του άξιζε στο πάνθεον του rock 'n' roll.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon