O Matt Elliott στην Ελλάδα τον Μάρτιο για τρεις συναυλίες

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Ο Βρετανός τραγουδοποιός από το Bristol τιμάει την χώρα μας με συχνές επισκέψεις τα τελευταία χρόνια. Ο Matt Elliott αυτήν την φορά θα κάνει μια μινι-περιοδεία στην χώρα μας που περιλαμβάνει στις 24 Μαρτίου την Θεσσαλονίκη, στις 26 Μαρτίου την Λάρισα και τελειώνει με την εμφάνιση του στις 28 του ίδιου μήνα στην Αθήνα.

Στις αποσκευές του θα έχει το τελευταίο του άλμπουμ Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart, που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2013 και θα παρουσιάσει στις επερχόμενες συναυλίες.

Ακόμα πιο πλούσιος λοιπόν ο φετινός συναυλιακός Μάρτιος στον οποίο προστέθηκε και ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Matt Elliott.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων:
Δευτέρα 24 Μαρτίου – Μαύρη Τρύπα, Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 26 Μαρτίου – Stage Club, Λάρισα
Παρασκευή 28 Μαρτίου – Tin Pan Alley, Αθήνα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon