To Saristra Festival είναι εδώ: Το τελικό line up

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To 3o Saristra Festival είναι γεγονός! Όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος το εγκαταλελειμμένο (από τον μεγάλο σεισμό του 1953) χωριό των Παλιών Βλαχάτων στην Σάμη της Κεφαλονιάς θα ξαναζωντανέψει για τρείς μέρες του Αυγούστου (8,9,10) φιλοξενώντας ένα από τα καλύτερα εγχώρια φεστιβάλ.

Σήμερα ανακοινώθηκε το πλήρες line up του φεστιβάλ στο οποίο περιλαμβάνονται μερικά από τα σημαντικότερα γκρουπ της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής αλλά και ένα ξένο:

Last Drive
Παύλος Παυλίδης
Φοίβος Δελιβοριάς
Eleanor Friedberger
Leon Of athens
The Callas
Penny & the swinging cats
The Man of Managra
Stella


Egg Hell
Plastic Flowers
Skull & Dawn
The Blank
Baiser Noir
Συνθετικοί

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του φεστιβάλ (εκθέσεις φωτογραφίας, σεμινάρια κλπ)

H είσοδος είναι δωρεάν.
www.saristrafestival.gr
Δείτε τι έγινε πέρισυ στο Saristra Festival:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon