Warm UP Festival 2014 @ More Steps Naja

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αυτή τη Παρασκευή, και λίγο πριν πάει στα Κουφονήσια, το Up Festival κάνει μία στάση στο Naja και σας προσκαλεί σε ένα party με την ομάδα του Festival στα decks.Το feeling θα είναι σαφέστατα καλοκαιρινό, η διάθεση για χορό σίγουρη και το αλκοόλ θα ρέει άφθονο.

Το Up Festival ξεκίνησε σαν αστείο από μία παρέα φίλων για να μετατραπεί σύντομα σε ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά festival του καλοκαιριού. Από τη σκηνή του έχουν περάσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής, ενώ αυτό που το κάνει πραγματικά ιδιαίτερο, είναι το σημείο που διεξάγεται.

Ακριβώς δίπλα σε μία από τις πιο μαγικές παραλίες των Κουφονησίων, στήνεται η σκηνή και οι συναυλίες που ακολουθούν δένουν αρμονικά με το ειδυλλιακό τοπίο. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο συγκεντρώνονται όλο και περισσότεροι για να το παρακολουθήσουν.
 

Τέλειος συνδυασμός για διακοπές και μουσική ταυτόχρονα. Be There.

Παρασκευή 21 Ιουνίου στο More Steps Naja
(Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα)
Facebook event

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon