Watchlist: The Grand Budapest Hotel

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Σε μια εποχή πού όλα είναι μαύρα και το μέλλον φαντάζει αβέβαιο γιατί να μη δούμε τα πράγματα φωτεινά και χρωματιστά σαν να βρισκόμαστε σε έναν αλλο κόσμο σε ένα παραμυθι, έστω και για λίγο.Έτσι και αλλιώς ακόμα και στα παραμύθια πάντα υπάρχουν καλοί και κακοί, πλούσιοι και φτωχοί, ευκαιρίες και αδικίες, δολοπλοκίες και άλλες καθημερινές καταστάσεις που ζουμε και βιώνουμε.

Αυτό ακριβώς καταφέρνει ακόμα μια φορά ο Wes Anderson μέσα από κωμικοτραγικούς χαρακτήρες και surreal καταστάσεις. Που όμως φαντάζουν τρομερά αληθινές με τις αναφορές του. Η φωτογραφία και τα σκηνικά είναι εξαιρετικά όπως αλλωστε μας έχει συνηθήσει. Οι ηθοποιοί όλοι πρωτοκλασσάτα ονόματα σε απολαυστικούς ρόλους με έναν Ralph Fiennes αντάξιο της φήμης και του ονόματος του.

Αξιόλογες αναφορές του σκηνοθέτη Rushmore,The Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited

Κωνσταντίνος Σταράκης 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon