Οι Noise Figures ζωντανά στο More Steps (Naja)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου οι Noise Figures θα εμφανιστούν ζωντανά στο More Steps (Naja) στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, παρουσιάζοντας κομμάτια από το ομώνυμο ντεμπούτο album τους, αλλά και καινούργια κομμάτια που θα περιέχονται στο επόμενο δισκογραφικό τους βήμα.

Οι Noise Figures είναι ένα ντουέτο που κινείται στο χώρο του ψυχεδελικού garage rock ήχου. Μία δόση Ty Segall, λίγοι πρώιμοι Black Keys και ο παλιομοδίτικος ήχος των Sonics και των Kinks μπαίνουν στο shaker που το αναμιγνύει ο Jack White και το αποτέλεσμα είναι το ευφλεκτο cocktail των Noise Figures. Τα δύο μέλη τους, Γιώργος Νίκας και Στάμος Μπάμπαρης, δεν είναι πρωτάρηδες στο χώρο, μιας και τον πρώτο τον γνωρίσαμε μέσω των Zebra Tracks και τον δεύτερο από τους Keyser Soze. Ο πρώτος τους δίσκος κύκλοφόρησε από την Inner Ear και εισέπραξε θετικότατες κριτικές.  Το δυνατό τους σημείο όμως είναι οι ζωντανές εμφανίσεις. Έχοντας πραγματικά οργώσει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δίνοντας όσες περισσότερες συναυλίες μπορούν, έχουν αποκτήσει έναν σφιχτοδεμένο ήχο, κάτι που εισπράττεται το κοινό που τις παρακολουθεί.  Έχουν αποτελέσει το support act για μπάντες όπως οι Black Rebel Motorcycle Club και Dead Meadow ενώ εμφανίστηκαν και στα πλαίσια του τελευταίου Plissken Festival.

Μετά το τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει party, όπου τις μουσικές θα επιλέξει η συντακτική ομάδα του Presspop.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου

More Steps (Naja)

Είσοδος Ελεύθερη

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon