In The City #16

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι ημέρες που πέρασαν ήταν έντονες για όποιον βρίσκονταν στη Πάτρα. Είτε του αρέσει είτε όχι το καρναβάλι, όλοι όσοι βρίσκονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα συμμετέχουν με κάποιο στη καρναβαλική διαδικασία. Η πόλη αλλάζει πρόσωπο και όλοι οι χώροι διασκέδασης προσαρμόζονται στα καρναβαλικά δεδομένα, μέσα στα πλαίσια του χαρακτήρα τους. Προφανώς οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο, εκτός από αυτούς που επιθυμούν κάτι ήσυχο. Το αλκοόλ ρέει σε μεγαλύτερες ποσότητες και γενικότερα υπάρχει πιο έντονο το στοιχείο της διασκέδασης. Οι επαγγελματίες του χώρου προσπαθούν να βγάλουν το κάτι παραπάνω και αρκετοί άνθρωποι απασχολούνται σε κάποιο πόστο. Προσωπικά το καρναβάλι ποτέ δεν ήταν και πολύ του γούστου μου, αλλά συνήθως περνάω καλά αυτές τις ημέρες. Έτσι έγινε και φέτος, με τις δύο τελευταίες εβδομάδες να έχουν περισσότερη διασκέδαση από το συνηθισμένο και ένα γενικότερο χαλάρωμα από υποχρεώσεις, με κορύφωση το τελευταίο τριήμερο. Πάει και τελείωσε όμως και αυτό, με την επιστροφή στη καθημερινότητα να γίνεται άμεσα. Η καθημερινότητα όμως είναι αυτή που μας χαρακτηρίζει και μέσα σε αυτή μπορούμε να βάλουμε τα πράγματα που μας εκφράζουν πραγματικά. Όλα τα άλλα είναι πρόσκαιρα και σε τιμή ευκαιρίας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon