Οι Noise Figures live στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Σάββατο 16 Μαίου το βράδυ στις 22:00 ο Συνδετήρας κάνει το τελευταιό του live και πάρτυ με καλεσμένους τους Noise Figures σε ενα απολαυστικό κιθαριστικό λαιβ και τους DJ Ανδρέα Μητρέλη & Μίμη Πλέσσα.

Εισοδος ελευθέρη

Λιγα λόγια για τους Noise Figures
Ξεκινώντας από την Αθήνα, το ντουέτο των The Noise Figures σχηματίστηκε το 2012 από τον Γιώργο Νίκα (φωνή, τύμπανα) και τον Στάμο Μπάμπαρη (κιθάρα, φωνή) και ξεχωρίζει για τις fuzz κιθάρες, τα ογκώδη τύμπανα και τα βρώμικα φωνητικά.

Μετά τις δυο πρώτες ανεξάρτητες κυκλοφορίες του single “Bitter Taste” και του “Turn Of The Lights” EP, οι The Noise Figures μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο ομότιτλο άλμπουμ, χρησιμοποιώντας αναλογικό εξοπλισμό. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την Inner Ear σε βινύλιο, cd και digital μορφή και είναι το ιδανικό soundtrack για τον ανοιχτό δρόμο.

Οι The Noise Figures ταξίδεψαν σε λίγους μήνες σε όλη την Ελλάδα, αποκτώντας φανατικό κοινό με τα εκρηκτικά τους live και μοιράστηκαν τη σκηνή με μπάντες όπως οι Black Rebel Motorcycle Club, Black Lips, Japandroids, The Growlers, Last Drive, Dead Meadow και πολλές άλλες.

Τον Νοέμβριο του 2014 έκαναν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία ενώ τον Απρίλιο του 2015 θα πραγματοποιήσουν τη δεύτερη.

Μέσα στην άνοιξη του 2015 θα κυκλοφορήσει παράλληλα το δεύτερό τους άλμπουμ “Aphelion” από την Inner Ear.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon