Εικαστικά

Wed
11
May

Ολοκληρώθηκε η 1η τοιχογραφία του ArtWalk 7!

«Πάντα ξεκινάω από τη διάθεση που θέλω να αποπνέει η τοιχογραφία, μετά περνάω στη σύνθεση και τους χρωματικούς τόνους και το τελικό στάδιο είναι η ζωγραφική», μας λέει ο Emmanuel Jarus, o οποίος ταξίδεψε από τον Καναδά για να δημιουργήσει την πρώτη τοιχογραφία του 7ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 7.

Tue
25
Jan

ArtWalk 7 - Open Call καλλιτεχνών

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 6ου Διεθνoύς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk, η Art in Progress ανακοινώνει και φέτος την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος (open call) για street artists που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα Απριλίου, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2022 στην Πάτρα.

Tue
09
Mar

H Art in Progress προετοιμάζεται για το ArtWalk 6 και χρειάζεται τη βοήθειά σου!

Το φετινό ArtWalk, το έκτο κατά σειρά, φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε απήχηση και δημιουργίες όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις. Το 6ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 6 έρχεται ακόμη πιο δυναμικό, πιο ανατρεπτικό, πιο δημιουργικό από ποτέ.*

Από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021, θα μας μεταφέρει και θα μας εξοικειώσει με τον καλλιτεχνικό κόσμο της τέχνης του δρόμου και των τοιχογραφιών (murals).

Mon
01
Feb

Ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή street artists στο 6ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για να δηλώσετε συμμετοχή στο ανοιχτό κάλεσμα (open call) για street artists που διεξάγεται στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2021 στην Πάτρα.

Tue
22
Dec

Open Call καλλιτεχνών για το ArtWalk 6

Με μεγάλη χαρά, κόντρα στις δύσκολες συνθήκες και μετά από την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk, η Art in Progress ανακοινώνει και φέτος την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος (open call) για street artists που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 6ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2021 στην Πάτρα.

Sat
13
Jun

Ξεκινάει με το 1ο Mural το 5ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας

Ξαναβγαίνουμε έξω, κοιτάμε ψηλά, εμπνεόμαστε από το όραμα!

Μια εμβληματική προσωπικότητα του πολιτισμού της Ελλάδας θα τιμήσει με την έναρξή του το 5ο Διεθνές Street Festival Πάτρας | ArtWalk 5.

Η πρώτη τοιχογραφία της φετινής διοργάνωσης αφιερώνεται σε έναν ακόμα άνθρωπο σύμβολο- μετά την τοιχογραφία του Θανάση Βέγγου, υπενθυμίζοντας ότι η τέχνη, η ιστορία και ο πόθος για ελευθερία μάς ενώνουν και μάς φωτίζουν τον δρόμο!

Wed
13
May

Κάλεσμα Εθελοντών για το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας "ArtWalk 5"

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για να δηλώσεις την συμμετοχή σου ως εθελοντής-ρια στη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5!

Thu
09
May

Το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας "ArtWalk" συνεχίζει με δύο ακόμα τοιχογραφίες!

Το  Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας "ArtWalk", συνεχίζει με δύο ακόμα τοιχογραφίες!

Η δεύτερη και η τρίτη τοιχογραφία για φέτος ξεκινούν την Τετάρτη 08/05, στην οδό Κανάρη 20 και στη Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών αντίστοιχα. Στην οδό Κανάρη 20 φιλοτεχνεί ο πολύ διάσημος Νορβηγός καλλιτέχνης AFK και στο Π.Ν.Π. ο πολύ ταλαντούχος Ισπανός καλλιτέχνηςTaquen.

Παρακάτω παραθέτουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τον κάθε καλλιτέχνη:

AFK

Sat
20
Apr

Το 4ο Διεθνές Street Art Festival Patras "ArtWalk 4" έρχεται και αλλάζει την πόλη!

Η πόλη αλλάζει! Το 4ο Διεθνές Street Art Festival Patras "ArtWalk 4" έρχεται και αλλάζει την πόλη!

Καλλιτέχνες της street art από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, θα συμμετέχουν στο ArtWalk 4 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο και Ιούνιο του 2019 στην Πάτρα.

Tue
29
Jan

Έκθεση Φωτογραφίας: Πάτρα - Ενθυμήσεις που προσπερνάμε

Φωτογραφική έκθεση: ΠΑΤΡΑ – Ενθυμήσεις που προσπερνάμε - Κωστής Πλέσσας

30/1 – 13/2/2019 
Συνδετήρας , Αλεξ. Υψηλάντου 146 & Γεροκωστοπούλου

Σελίδες

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Εγγραφή στο Εικαστικά