Αφιερώματα/Συνεντεύξεις

Wed
25
Jan

Underground Diamonds :: November - December 2022

Το 2022 κλείνει σταθερά με εξίσου πολύ καλές κυκλοφορίες, οι οποίες μερικές φορές λόγω του ότι κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες του χρόνου, συνήθως δεν τις βρίσκουμε στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς. Κοινή διαπίστωση είναι ότι ήταν μια πολύ πλούσια μουσική χρονιά, ίσως από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων και ευελπιστούμε να συνεχιστεί και το νέο έτος. Καλή ακρόαση!


1 // HELEN GANYA - POLISH THE MACHINE

Mon
16
Jan

Maxwell Frazer (aka Maxi Jazz), 14 June 1957-23 December 2022

Από τον Σταμάτη Τζιώλα

Mon
12
Dec

Tango With Lions: Είμαι τυχερή που έχω συνεργαστεί με πολλούς καλούς μουσικούς

Πριν από ένα μήνα κυκλοφόρησε η τέταρτη δισκογραφική δουλειά της Tango With Lions και την Παρασκευή 16/12 θα παρουσιαστεί ζωντανά στην Πάτρα, στη σκηνή του Συνδετήρα. Αυτ΄ρε ήταν οι αφορμές για να μιλήσουμε με την Κατερίνα Παπαχρήστου, τη δημιουργό που βρίσκεται πίσω από το project Tango With Lions.

 

 

 

Fri
25
Nov

Underground Diamonds :: September - October 2022

Το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου παρέμεινε σε δυνατή τροχιά καθως πλέον εκτός από τα νέα, ολοένα και παλιότερα συγκροτήματα επιστρέφουν με δισκογραφικές δουλειές. Suede, The Afghan Whigs, The House Of Love, The Godfathers, Pixies είναι μόνο κάποια από τα παραπάνω ονόματα. Ας δούμε όμως και ορισμένες πιο άγνωστες κυκλοφορίες που έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

1 // A SLICE OF LIFE - TABULA RASA

Tue
08
Nov

Bazooka: Έχουμε φτιάξει ένα δικό μας μουσικό κόσμο

Thu
29
Sep

Underground Diamonds :: July - August 2022

Αφήνοντας πίσω το Καλοκαίρι και κάποιες μέρες ξεκούρασης, το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου μας προσφέρει πολύ αξιόλογους δίσκους σε μία πάρα πολύ καλή μουσικά χρονιά έως τώρα. Καλή ακρόαση!

1. ISWKE & TOM WILSON - MOTHER LOVE

Tue
26
Jul

Underground Diamonds :: Μay - June 2022

Ο μεγάλος όγκος συναυλιών του τελευταίου διμήνου όπως ήταν λογικό έστρεψε την προσοχή των περισσότερων μουσικόφιλων σε αυτές, ενώ παράλληλα με αμείωτη ροή συνεχίζουν τα συγκροτήματα να κυκλοφορούν τις δουλειές τους. Ας δούμε τι μας τράβηξε ενδιαφέρον στην αρχή του καλοκαιριού. Καλή ακρόαση!

1. // ANNIE HAMILTON - THE FUTURE IS HERE BUT IT FEELS KINDA LIKE THE PAST

Tue
28
Jun

Dury Dava: ''Ευτυχώς δεν συνηθίσαμε τελείως στην απομόνωση''

Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Μασμανίδη

Οι Dury Dava έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της γενιάς τους, κάτι που γίνεται σαφές ακούγοντας την καινούργια τους δουλειά με τίτλο ''Deluxe''. Η κυκλοφορία του δίσκου ήταν η αφορμή για να μιλήσουμε μαζί τους τόσο  για το δίσκο όσο και το πως επηρέασν τους δημιουργούς τα γεγονότα της τελευταίας διετίας. 

 

Tue
24
May

Underground Diamonds :: March - April 2022

Ο Μάρτιος - Απρίλιος ήταν ένα από τα πιο γεμάτα δίμηνα των τελευταίων χρόνων.

Wed
23
Mar

Underground Diamonds :: January - February 2022

Η στήλη υποδέχεται το πρώτο δίμηνο του 2022 με πέντε νέες ανεξάρτητες κυκλοφορίες ενώ η χρονιά έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά με δίσκους όπως των Beach House, Spoon, Eels, Big Thief, αλλά και των ελπιδοφόρων Yard Act και Silverbacks. Καλή ακρόαση!

1 // LOVE, BURNS - IT SHOULD HAVE BEEN TOMORROW

Σελίδες

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Εγγραφή στο Αφιερώματα/Συνεντεύξεις