Κινηματογράφος

Wed
21
Sep

3ο KinoFest: To Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Πάτρας επιστρέφει!

Το 3ο KinoFest Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Πάτρας είναι γεγονός και έρχεται από την ABCinema και το Goethe Zentrum Πάτρας.

Από τις 22 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου και για 4 ημέρες ο υπέροχος χώρος της Achaia Clauss μετατρέπεται σε ένα υπαίθριο θερινό σινεμά με δωρεάν προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους!

Mon
30
Aug

Προβολή της ταινίας "Στην Τύχη ο Μπαλταζάρ" στο Σινέ Παντάνασσα

ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ Ο ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ του ΡΟΜΠΕΡ ΜΠΡΕΣΟΝ
("Au Hasard Balthazar" - Robert Bresson, Γαλλία / Σουηδία, δράμα, Γαλλικά, ασπρόμαυρο, 95')

Thu
29
Jul

O Κινητοματογράφος Πατρών ταξιδεύει με την ταινία "Ο Αδερφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους"

Η μεγάλη των ντοκυμανταίρ γιορτή στο "Σινέ Παντάνασσα" δεν πρόλαβε να τελειώσει και ο διά "γυμνού οφθαλμού" Κινητοματογράφος Πατρών (ο Αυθεντικός, Ανυπότακτος κι Ανθρώπινος) ταξιδεύει στην παραλία Λακκόπετρας γιά να προβάλλει, μιά ξεχωριστή ταινία.

Πρόκειται γιά την προβολή της ταινίας "Ο Αδερφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους" του Στέφανο Τσιπάνι (Mio fratello rincorre i dinosauri - Stefano Cipani).

Wed
23
Jun

2ο KinoFest - To Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει!

Το KinoFest Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι και προσκαλεί το κοινό του στη δεύτερη διοργάνωσή του μετά από ένα κενό ενός έτους λόγω της πανδημίας. Από 25 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου έρχεται διαδικτυακά προσφέροντας τη δυνατότητα σε θεατές από κάθε γωνιά της Ελλάδας να παρακολουθήσουν δωρεάν στην οθόνη τους 15 βραβευμένες γερμανόφωνες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους.

Thu
20
May

13o Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

To 13o Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους επιστρέφει με προβολές στην μεγάλη οθόνη με ανεξάρτητο σινεμά από όλο τον κόσμο, με ανατρεπτικές ταινίες που θα μας ταξιδέψουν 27 Μαΐου με 2 Ιουνίου στο ιστορικό Θερινό κινηματογράφο Τριανόν και στο ονειρικό Stellar Gastro Cinema το pop-up diner – θερινό σινεμά που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι καταξιωμένοι σεφ Ιωάννης Μαρκαδάκης και Πάνος Ιωαννίδης.Το κινηματογραφικό πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει εκατό δυο συνολικά επιλεγμένες ταινίες από σαράντα δυο χώρες. 

Wed
16
Dec

KinoFest: To Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου έρχεται online

Η ABCinema σε συνεργασία με το Goethe Zentrum Patras και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει το KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Πάτρας / December’s Edition διαδικτυακά στις οθόνες σας από 14 έως 26 Δεκεμβρίου 2020!

Fri
18
Sep

Oι προβολές στο Σινέ Παντάνασσα κλείνουν με την ταινία "Τσε. 'Ενας νέος Άνθρωπος"

Νέα Ημερομηνία Προβολής: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ.

Thu
27
Aug

O "Κινητός Κινηματογράφος 2020" επιστρέφει με την ταινία "Μ" της Σάρα Φορεστιέ

Ο "Κινητός Κινηματογράφος 2020" επιστρέφει μετά από ένα μήνα την Πέμπτη 27 Αυγούστου, με την Γαλλική δραματική ταινία "Μ" της Σάρα Φορεστιέ.

Mon
13
Jul

O "Κινητός Κινηματογράφος 2020" συνεχίζεται με την ταινία "Βαβέλ - Από την Σιωπή στην 'Εκρηξη"

H τρίτη προβολή του "Κινητού Κινηματογράφου 2020" από τον "γυμνό οφθαλμό" έρχεται στον πεζόδρομο της Παντανάσσης. Όπως αναφέρει στην ενημέρωση ο Νικόλας Καββαδίας:

"1. πρόκειται γιά την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ στην μεγάλη οθόνη, αφού, μετά την αναβολή του 22ου Φεστιβάλ Ντοκυμανταίρ Θεσσαλονίκης, η ταινία προβλήθηκε on-line, στην αναγκαστική μεταφορά του Φεστιβάλ στο διαδίκτυο, από την μεγάλη στην μικρή οθόνη.

Mon
06
Jul

Προβολή της ταινίας "Ο Άντρας, που κοιτάζει ΝοτιοΑνατολικά"

H δεύτερη προβολή του "Κινητού Κινηματογράφου 2020" από τον "γυμνό οφθαλμό" έρχεται στον πεζόδρομο της Παντανάσσης.  Την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 στις 9.30 το βράδυ, στο Σινέ Παντάνασσα, θα προβληθεί γιά πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το εξαιρετικό ντοκυμανταίρ "Βαβέλ- Από την σιωπή στην έκρηξη" του Μελέτη Μοίρα, που αναφέρεται στην ιστορία της "Βαβέλ", του θρυλικού περιοδικού κόμικς (και όχι μόνο), και των διεθνών φεστιβάλ που διοργάνωνε.

Σελίδες

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Εγγραφή στο Κινηματογράφος