Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος των Pet Shop Boys

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Κυκλοφόρησε σήμερα και επίσημα το Electric ο 12ος δίσκος των Pet Shop Boys από το 1986, όταν το ιστορικό πλέον ντουέτο των Neil Tennant και Chris Lowe ξεκίνησε από το Λονδίνο μια πορεία που έμελε να αφήσει εποχή στην σύγχρονη ποπ και χορευτική μουσική με αμέτρητα hit-singles και δίσκους που έχουν σφραγίζει την συγκεκριμένη κουλτούρα.

Ολόκληρο το άλμπουμ μπορείτε να το ακούσετε μέσω stream στην επίσημη ιστοσελίδα τους petshopboys.co.uk ενώ εμείς θυμόμαστε τα δύο πρώτα single Vocal και Axis, που είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα, ενόψι και της εμφάνισης τους την προσεχή Τρίτη στο Ejekt Festival:

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon