This is how it works !!!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο James Murphy σε πρόσφατη συνέντευξη στην N.M.E. , εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η μεγαλύτερη μπάντα της εποχής μας. Και ποια είναι η μεγαλύτερη μπάντα της εποχής μας, θα ρωτούσε κάποιος καλοπροαίρετα. Μα φυσικά οι Arcade Fire θα δέχονταν την αποστομωτική απάντηση. Για να επανέρθουμε στο θέμα μας, ας διευκρινίσουμε ότι ο Murphy έχει αναλάβει χρέη παραγωγού για τον νέο δίσκο των  Arcade Fire που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου. Αφού αρχικά εκθείασε το ταλέντο τους, ανέφερε ότι ενώ είχαν τελειώσει οι ηχογραφήσεις και είχε αποχωρήσει από το studio για τρεις ημέρες , επιστρέφοντας για τις μίξεις το συγκρότημα είχε ήδη ολοκληρώσει άλλα δύο κομμάτια που θα περιλαμβάνονται στο δίσκο. Επίσης ανέφερε ότι η Regine Chassange, η οποία ήταν έγκυος κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων, δούλευε εντατικά έως το τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης. Καπως έτσι εξελίχθηκαν οι ηχογραφήσεις και αυτό που μένει να δούμε αν το τελικό αποτέλεσμα της συνεργασίας του κορυφαίου συγκροτήματος με τον άνθρωπο που βρίσκονταν πίσω από τους LCD Soundsystem είναι τελικά τόσο συναρπαστικό, όσο μας είχε ενθουσιάσει η είδηση της συνεργασίας των δύο αυτών σημαντικών μορφών του ανεξάρτητου ήχου.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon