H Karlie Kloss μαζί με τους Daft Punk μας δίνουν την Vogue Αυγούστου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τι καλύτερο από διαφορετικές τέχνες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν και πάλι τέχνη; Αυτή τη φορά η μόδα, η μουσική και η φωτογραφία, βάζουν τα δυνατά τους για να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό editorial. 

Σε αυτή τη φωτογράφιση παρατηρούμε την Karlie Kloss να μπαίνει ανάμεσα στους Daft Punk και να ποζάρει με χάρη, αγκαζέ με το διάσημο ντουέτο. Φαίνεται πως η Vogue US του Αυγούστου, ποντάρει σε μια φοβερή συνεργασία, αφού οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και της μόδας θα τρέξουν να αποκτήσουν ένα πολύτιμο τεύχος. Η Karlie Kloss, φαίνεται να ευχαριστιέται τη βόλτα στις πολυσύχναστες λεοφόρους της Νέας Υόρκης και οι Daft Punk εμφανίζονται σαν σωματοφύλακες μιας ντίβας, η οποία καθρεφτίζεται στα iconic κράνη τους.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon