Επιστροφών Συνέχεια: Mazzy Star - California

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το 2013 είναι αναμφίβολα πλέον η χρονιά των μεγάλων επιστροφών. Μετά τους David Bowie, My Bloody Valentine, Boards of Canada και εν αναμονή της νέας δουλειάς των Arcade Fire το φθινόπωρο, ήρθε ένα ακόμα μεγάλο όνομα να προστεθεί σε αυτήν την λίστα. Οι Mazzy Star που στην δεκαετία του '90 άφησαν εποχή με δίσκους διαμάντια όπως το So Tonight That I Might See (1993) και το Among My Swan (1996) επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά απο σχεδόν δύο δεκαετίες. Seasons of Your Day το όνομα του νέου άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου ενώ το California είναι το πρώτο δείγμα που έχουμε μέσα απο αυτό. Υπέροχο, ατμοσφαιρικό και σε συνδυασμό με τα (όπως πάντα) υπέροχα φωνητικά της Hope Sandoval μας προιδεάζουν πολυ θετικά.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon