Νέο Βίντεοκλιπ : Washed Out - Don’t Give Up

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Επιστροφή φέτος και για τους Washed Out και η χρονιά γίνεται όλο και καλύτερη. Το ντεμπούτο του Ernest Greene ως Washed Out ήρθε το καλοκαίρι του 2009 με το πραγματικά υπέροχο Within and Without, ένας dream pop δίσκος που έδωσε μια νέα πνοή στο είδος με περισσότερα ηλεκτρονικά στοιχεία που στην συνέχεια χαρακτηρίστηκε και ως chillwave.

 

Δύο καλοκαίρια μετά ο Greene επιστρέφει με το νεό άλμπουμ Paracosm που κυκλοφορεί στις 13 Αυγούστου. Μέσα από αυτό είχαμε ακούσει τα It All Feels Right και Don't Give Up, με το δεύτερο να αποκτάει χθές και το επίσημο συνοδευτικό βίντεο.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon