Comic Con San Diego: Η Χαρά των Comic Book Fans και Όχι Μόνο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το San Diego Comic Con International γνωστό απλά και ως Comic Con (San Diego) πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε καλοκαίρι, πριν από λίγες μέρες κλείνοντας σαράντα τρία χρόνια διεξαγωγής.

Ξεκινώντας ως one day event το 1970 από την Golden State Comic Book Convention, εξελίχθηκε σε τετραήμερο festival μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αποτελώντας την κοιτίδα από όπου προβάλλονται στο ευρύ κοινό τα μελλοντικά σχέδια σε ότι αφορά τα comics και γενικότερα την pop κουλτούρα (πληροφορίες και trailers ταινιών – σειρών της επόμενης σεζόν, λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας κ.α.).

Πρόκειται για μία πολύ δημοφιλή διοργάνωση γιατί δίνει επίσης την ευκαιρία στους απανταχού fans να παρευρεθούν αλλά και να συμμετέχουν ενεργά. Το festival ολοκληρώνεται με την απονομή βραβείων την τελευταία μέρα στους καλύτερους του είδους τους. 

Φέτος ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψαν τα διάσημα ονόματα, που βρέθηκαν εκεί, καθώς και οι επερχόμενες ταινίες της Marvel και DC οι οποίες όπως φαίνεται θα μονοπωλήσουν τα επόμενα χρόνια τον κινηματογράφο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon