Νέο Βίντεοκλιπ: Franz Ferdinand - Love Illumination

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Μετά τα δύο πρώτα singles που ακούσαμε πρίν από λίγο καιρό μέσα από τον αναμενόμενο νέο δίσκο των Franz Ferdinand ήρθε η ώρα και για το πρώτο βίντεοκλιπ. Το Love Illumination έιναι το τρίτο δείγμα μέσα από το Right Thoughts, Right Words, Right Action (κυκλοφορεί 26 Αυγούστου) και το πρώτο επίσημο βίντεο του δίσκου. Αρκετά γρήγορο και δυναμικό θυμίζει τις καλές στιγμές της μπάντας και μας προιδεάζει για ένα καλό indie rock δίσκο, ενώ και το βίντεοκλιπ είναι φτιαγμένο με την γνώριμη αισθητική τους.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon