Νέος δίσκος από τους Sebadoh

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Sebadoh ήταν ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του αμερικάνικου ανεξάρτητου ήχου πίσω στα 90ς. Μπροστάρης τους ήταν ο Lou Barlow, γνωστός και από τη παρουσία του στην αρχική σύνθεση των Dinosaur Jr, αλλά και από το side project που διατηρούσε παράλληλα με τους Sebadoh , τους Folk Implosion. Σε διάστημα  περίπου μία δεκαετίας οι Sebadoh πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν πολλούς αξιόλογους δίσκους, με σημαντικότερους ίσως το Sebadoh III και το Bakesale. Τελευταία τους κυκλοφορία ήταν το The Sebadoh του 1999. Ώσπου ξαφνικά φέτος ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν στην δισκογραφία με το Defend Yourself , 14 χρόνια μετά τον τελευταίο τους δίσκο. Ο Lou Barlow έχει ήδη προλάβει να συμμετάσχει και στην επανασύνδεση των Dinosaur Jr, που πραγματοποιήθηκε λίγα χρόνια πριν.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon