Νέο Single & Βίντεοκλιπ : Moby - The Perfect Life (with Wayne Coyne)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Ο Moby επιστρέφει φέτος με νέο δίσκο, δύο χρόνια μετά το Destroyed. Ο ενδέκατος κατά σειρά δίσκος του με τίτλο Innocents, κυκλοφορεί επίσημα την 1η Οκτωβρίου και συμμετέχουν αρκετοί μουσικοί όπως ο Mark Lanegan, η Cold Specks, ο Damien Jurado και ο Wayne Coyne των Flaming Lips.

To δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album είναι το The Perfect Life με την συμμετοχή του Wayne Coyne. Το ακούμε και βλέπουμε το αντίστοιχο βίντεοκλιπ παρακάτω, με τους δύο μουσικούς να δένουν αρμονικά και ηχητικά και οπτικά.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon