Κάτι Ετοιμάζει Πάλι ο Jack White

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Σαν πολύ δεν έλειψε ο Jack White από την δισκογραφική πιάτσα; Αλλιώς μας είχε συνηθίσει ο πολυγραφότατος μουσικός από τότε που τον γνωρίσαμε. Και δεν είναι καινούρια γνωριμία, έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από τότε που τον πρωτοσυναντήσαμε μέσω των White Stripes. Από τότε ο Jack ανελλιπώς κυκλοφορούσε καινούρια δισκοκραφική δουλειά κάθε χρόνο. White Stripes, Raconteurs, Dead Weather και εσχάτως χρησιμοποιώντας απλώς το όνομά του, είναι οι μπαντες μέσω των οποίων δισκογραφούσε. Έτσι σύμφωνα με δηλώσεις του, οι Dead Weather δουλεύουν ήδη καινούρια κομμάτια που αναμένεται η κυκλοφορία τους το επόμενο διάστημα. Αλλά και για τους  Raconteurs άφησε να εννοηθεί ότι θα έχουν καινούριο δίσκο, μετά το πολύ καλό Consolers Of The Lonely του 2008. Με το καλό λοιπόν για έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς των τελευταίων χρόνων.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon