Μουσικό Trailer : οι Arcade Fire μας προετοιμάζουν για τον νέο τους δίσκο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To Reflektor των Arcade Fire είναι ο πιο πολυσυζητημένος και αναμενόμενος δίσκος για την φετινή χρονιά. Όχι άδικα, καθώς οι Καναδοί δεν μας έχουν συνηθίσει σε τίποτα λιγότερο από εξαιρετικές κυκλοφορίες. Μετά τα Funeral (2004), Neon Bible(2007) και The Suburbs(2010) το Reflektor αναζητά και αυτό την θέση του στην σύγχρονη μουσική ιστορία, στην οποία οι Arcade Fire έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Η συνεργασία με τον πολυτάλαντο James Murphy προσδίσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά μέχρι τις 29 Οκτωβρίου που είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Reflektor, οι Arcade Fire δημοσίευσαν στην σελίδα τους ένα σύντομο trailer το οποίο μας προετοιμάζει για κάτι που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου. Πολύ πιθανόν η κυκλοφορία του πρώτου single....

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon