Οι 2L8 ζητούν την βοήθεια του κοινού για τον πρώτο ελληνόφωνο δίσκο τους

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η μπάντα από την Θεσσαλονίκη κατεφεύγει για δεύτερη φορά, στην ολοένα και πιο δημοφιλη τάση χρηματοδότησης του crowdfunding, για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της σε μορφή βινυλίου. Το 2011 το "New Battles, Without Honor and Humanity" έγινε ο πρώτος ελληνικός δίσκος που κυκλοφόρησε με αυτήν την μέθοδο. Δύο χρόνια μετά οι 2L8 ζητάν εκ νέου την βοήθεια του κοινού, για να αποκτήσει φυσική μορφή ο νέος δίσκος με τίτλο "Η Κλωστή", που αποτελεί και την πρώτη δουλειά του συγκροτήματος με ελληνικό στίχο. Η ψηφιακή κυκλοφορία έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τότε είναι και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα τρέχει η καμπάνια χρηματοδότησης.

Παρακάτω ακούμε ένα πρώτο δείγμα από τον δίσκο ενώ μπαίνουμε και στην σελίδα προώθησης της καμπάνιας στην πρωτοποριακή πλατφόρμα indiegogo εδώ.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon