Νέο Βίντεοκλιπ : Deerhunter - Back to the Middle

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Deerhunter, κύριοι εκφραστές της συνεχής εξέλιξης του εναλλακτικού ήχου, κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό το Monomania, ένα άκομα πολύ καλό δίσκο που κατατάσσει τον ιδιοφυή Bradford Cox και την παρέα του στις σημαντικότερες σύγχρονες μπάντες. Εκεί που η νέο-ψυχεδέλεια συναντάει την dream pop και οι Velvet Underground τον Brian Eno, οι Deerhunter δημιουργούν κάτι που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Το Back to the Middle είναι το πρώτο βίντεοκλιπ μέσα από τον τελευταίο δίσκο, υπεύθυνος για την σκηνοθεσία είναι ο Olivier Groulx και αποπνέει μια ξεχωριστή ρετρό αισθητική.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon