Μουσικά είδωλα της δεκαετίας του '80 μετατρέπονται σε super ήρωες

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Επηρεασμένος από τα μουσικά είδωλα της δεκαετίας του ‘80, που μετέπειτα επηρέασαν εκατομμύρια κόσμο και χρωμάτισαν την μουσική σκηνή με τα δικά τους χρώματα ο καθένας, ο εικονογράφος Billy Butcher βρήκε έμπνευση για μια πρωτοποριακή δημιουργία. 
 
Όντας fan των comics από την νεανική του ηλικία, χρησιμοποίησε κάποιους από τους πιο διάσημους τραγουδιστές εκείνης της εποχής και τους σχεδίασε σαν super ήρωες σε εξώφυλλα από comics. 
 
«Σαν παιδί της δεκαετίας του ’80, επηρεάστηκα βαθιά από το οτιδήποτε, από τα cartoon στην τηλεόραση τα πρωινά του Σαββάτου μέχρι τη μουσική από το ράδιο. Ο Ian Curtis και ο  Johnny Rotten είναι το ίδιο εικονικοί για μένα όπως ο Superman και ο Batman.» 
   
Σε κάθε εξώφυλλο που σχεδίασε παραθέτει και στίχους από δημοφιλή τραγούδια του απεικονιζόμενου καλλιτέχνη, γεγονός που για τον Butcher είναι καθοριστικό κομμάτι της συγκεκριμένης δημιουργίας.
 
«Αληθινοί άνθρωποι ή φανταστικοί χαρακτήρες, τα άθικτα ιδεώδη των τέλειων super ηρώων ή τα ανθρώπινα ψεγάδια και επιθυμίες παρουσιάζονται στους στίχους τραγουδιών – όλες εκείνες οι επιδράσεις μας επηρεάζουν στο σημείο που καθορίζουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας, την καριέρα και τις επιλογές της ζωής μας.» 

«Σε οτιδήποτε είμαστε εκτεθειμένοι και κυρίως οτιδήποτε απορροφούμε μας κάνει αυτούς που είμαστε.» 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon