Οι Motorama live στο Μικρό Πρίγκηπα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Όπως το είχαμε προαναγγείλλει πριν από λίγο καιρό, ήρθε η ώρα για την ζωντανή εμφάνιση των Motorama στην Πάτρα:

Αναλυτικές Πληροφορίες:

Οι Motorama live στον Μικρό Πρίγκηπα
Τέταρτη 9 Οκτωβρίου

Όσοι ασχολούνται με την Post-Punk αποκλείεται να μην γνωρίζουν τους Ρώσους Motorama. Ένα συγκρότημα που το 2010 φιλοξενήθηκε σε αρκετές λίστες για τα κορυφαία albums (Alps) αλλά και τα πιο ανερχόμενα συγκροτήματα.

Γνήσιοι απόγονοι των Joy Division και του Ian Curtis, μουσικά μπορούν εύκολα να παρομοιαστούν, χωρίς να έχουν να ζηλέψουν κάτι, με την αφρόκρεμα της Post-Punk, δηλαδή τους Interpol, αλλά και παλιότερους μουσικούς “ήρωες” όπως τους The Smiths.

Ένα συγκρότημα που σε λίγα χρόνια θα παρακαλούμε να επισκεφθεί την Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να το δούμε ζωντανά στην πιο παραγωγική του στιγμή…

(http://www.myspace.com/motoramapage/)

Motorama έρχονται για να μας παρουσιάσουν την καινούρια τους δουλειά ''Calendar'' αλλά και παλιότερες επιτυχίες από ολόκληρη την δισκογραφία τους.

support act :

Deadbeat escapement !

" Το μόνο που μας ενώνει είναι η γεωγραφία"... διαβάζεις σε μία τους συνέντευξη ενώ η δήλωσή τους πως παίζουν Art Rock υποστηρίζεται απόλυτα από τις ζωντανές εμφανίσεις του group.
Το μεγαλύτερο μέρος του live τους αποτελείται από τα κομμάτια που φιλοξενούνται στο τελευταίο τους cd ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και ένα μικρό δείγμα της μελλοντικής τους δισκογραφικής δουλειάς.
«Υπάρχουν άπειρες αλήθειες .. εμείς απλά χαράζουμε παράλληλες γραμμές!»

warm up music Στράτος Μαρούδας mojo radio

Προπώληση 12 ευρώ
Musical
Discover
City café
Music station
Ευοί ευάν (Ρίο)
Oro antico

Τιμή εισιτηρίου στην πόρτα 15 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Μικρός Πρίγκηπας
Ρήγα Φεραίου 150, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon