Σπιρτόκουτα: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Γίνεται ένα κουτί  σοκολατάκια να είναι το σπίτι ενός καλλιτέχνη?

Γίνεται σε ένα κουτί μπισκότων να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας?

Γίνεται ένας νάνος να κουβαλάει στην πλάτη του ένα σπίρτο?

Γίνεται ένα σπιρτόκουτο να μπορεί να διηγηθεί ένα παραμύθι?

 

Έρωτες γεννιούνται και πεθαίνουν, μάχες με τέρατα και μπάτσους ξεσπούν, εικόνες  που για τον καθένα αποκτούν ξεχωριστό νόημα, ξέφρενα πάρτυ που μπορεί να ήσουν κι εσύ (ή να πας κάποια στιγμή), εύθραυστες χορεύτριες και εγκλωβισμένοι άνθρωποι και ό,τι άλλο δημιουργεί η καθημερινή φαντασία μπορεί να χωρέσει σε ένα μικρό κουτί από σπίρτα!

Με λίγο κολάζ, πολυμερικό πηλό, χάντρες, οδοντογλυφίδες, καπάκια, ύφασμα, χαρτί και ό,τι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο, δημιουργούμε τα σκηνικά και το μυαλό παίζει το έργο!

Μπορεί και η δικιά σου ιστορία να χωρέσει σε ένα κουτάκι, φτάνει μόνο να έχεις να διηγείσαι..

Βρες μας στο www.facebook.com/spirtokouta

© Dimitra & Victoria

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon