Still Corners Live in Patras 12/10/2013

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το πέρασμα των Still Corners από την Πάτρα ήταν σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα συναυλιακά γεγονότα του φθινοπώρου, που αναμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τελικά μας αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο. Για περίπου μια ώρα, η μπάντα από το Λονδίνο μας έφερε αντιμέτωπους με υπέροχα dream pop ταξίδια που στηρίχθηκαν στους δύο εξαιρετικούς της δίσκους, αλλά εκτελέστηκαν ζωντανά με ένα αιθέριο δυναμικό πάθος που ενώ μας ταξίδευε σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα, παράλληλα δεν μας μας άφηνε καθηλωμένους στην θέση μας.

Η  μελιστάλαχτη φωνή της Tessa Murray και η συναισθηματική της ένταση έμοιαζε καλύτερη από ποτέ, το κρεσέντο του Greg Hughes σε κάμποσα όργανα (πλήκτρα, κιθάρα, μπάσο) έφερε ένα γεμάτο και πλουραλιστικό αποτέλεσμα στον ήχο και έντυσε τα κομμάτια με μια ονειρική ατμόσφαιρα, ενώ και η υπόλοιπη μπάντα εμφανίστηκε πιστή στην αισθητική των Still Corners και παρουσιάσε ένα πολύ δεμένο και άρτιο αποτέλεσμα. Βάλτε και τα ρετρό αισθητικής  βίντεο που έπεζαν απο πίσω και έχετε μια πραγματικά υπέροχη συναυλία που ταξίδεψε μυαλό και συναίσθημα.

Άξιο αναφοράς και το δυναμικό κλείσιμο με το The Trip και το ξέσπασμα του Greg Hughes πάνω στην κιθάρα που έμεινε ως η καλύτερη τελευταία ανάμνηση από αυτήν την συναυλία.

Οι Still Corners έχουν ήδη γράψει δύο πολύ καλούς δίσκους, αλλά φαίνεται ότι δεν μένουν εκεί και οι ζωντανές τους εκτελέσεις εξυψώνουν τις στουντιακές ηχογραφήσεις.

Το φωτορεπορτάζ του Κώστα Παυλόπουλου αποκλειστικά για το PressPop.gr αποτυπώνει αυτήν την μοναδικής αισθητικής συναυλία: 

© PressPoP.gr

Setlist:

Cuckoo
Beatcity
Into the Trees
Beginning to Blue
Endless Summer
Berlin Lovers
Submarine
Fireflies
Midnight Drive
Future Age
The Trip

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon