Μια μέρα στο Ντίσελντορφ

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το Ντίσελντορφ (Düsseldorf) είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας και πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Η ονομασία της προέρχεται από τον ποταμό Ντίσελ που διασχίζει την πολή. Πολιτιστικό, διοικητικό και οικονομικό κέντρο το Ντίσελντορφ επίσης φημίζεται για την μοντέρνα αρχιτεκτονική του. Περπατώντας την μέσα σε μία μέρα ο Νικόλας Παναγιωτόπουλος μας μεταφέρει ένα φωτορεπορτάζ αποκλειστικά για το PressPop.gr που μας αποκαλύπτει τις πτυχές αυτής της πολής:

© PressPoP.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon