14o Athens Xclusive Designers Week

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Κάθε χρόνο και καλύτερα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης. Κατά κοινή ομολογία η φετινή “εβδομάδα μόδας” είναι μακράν η καλύτερη από όλες τις προηγούμενες κυρίως ποιοτικώς. Οι διοργανωτές και οι σχεδιαστές έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και φαίνεται να μάθανε από λάθη προηγούμενων ετών.

Στο κτήριο-μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στεγάστηκε ολοκληρωτικά η τέχνη των σχεδιαστών που συμμετείχαν στο φετινό AXDW. Αν και κράτησε μόνο 4 μέρες κατάφερε να μας κρατήσει καθηλωμένους με τα μοναδικά show αξέχαστων σχεδιαστών. Μαγιό, έμπνευση από τον “Great Gatsby”, αρχαιοελληνικά ρούχα και η Minnie Mouse in heels, κάνουν την πρώτη βραδιά να εναλλάσεται με έναν εκρηκτικό τρόπο.

Το Σάββατο το βράδυ οι θεατές παρακολούθησαν συγκινημένοι την ευχή ενός μικρού κοριτσιού που έπασχε από καρκίνο, να παίρνει σάρκα και οστά πάνω στην πασαρέλα βοηθώντας τον Laskari να δημιουργήσει μια ολόκληρη collection εμπνευσμένη από τον μύθο του Οδυσσέα και τις Σειρήνες.  Athina Korda,

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι νέοι σχεδιαστές. Την Κυριακή το βράδυ είδαμε την νέα πνοή της Ελληνικής μόδας και ήταν μια πνοή φρεσκάδας. Μοναδικά σχέδια που ανταγωνίζονταν τους ήδη γνωστούς σχεδιαστές και ίσως κάποιες φορές να τους ξεπερνούσαν. Οι περισσότεροι από αυτους ευχαρίστησαν τους μέντορες τους πάνω στη σκηνή παραλαμβάνοντας το βραβείο, μέντορες που παρουσίαζαν και τη δική τους συλλογή στην ίδια εβδομάδα μόδας.

Τελευταία μέρα με τα κρόσια του Celebrity Skin που μου κλέψαν την καρδιά, αναδείχθηκαν ακόμη περισσότερο πάνω στα σώματα για τα οποία προορίζονταν, σώματα Celebrity. Tα μαγιό του Konstantinos Mitrovgenis και τα elegant κατακκόκινα φορέματα του Panos Apergis, ήταν ένα προοίμιο για την star της βραδιάς, την επίδειξη της Escada. H επίδειξη που όλοι περίμεναν στο φετινό AXDW ήταν και το κλείσιμο της διοργάνωσης.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon