Νέο Single: Mogwai – Remurdered

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Σκωτσέζοι post-rockers Mogwai, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά γκρουπ της συγκεκριμένης σκηνής, ανακοίνωσαν χθές μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ στις αρχές της νέας χρονιάς. Ο τελευταίος τους κανονικός δίσκος ήταν το Hardcore Will Never Die, But You Will του 2011, ενώ φέτος υπέγραψαν ένα ακόμα soundtrack αυτήν την φορά της Γαλλικής σειράς Les Revenants. Ο νέος δίσκος τιτλοφορείται Rave Tapes και θα κυκλοφορήσει από την δικιά τους δισκογραφική Rock Action στην Αγγλία και από την θρυλική Sub Pop στην Αμερική.

Μέχρι τότε έχουμε στην διάθεση μας το πρώτο single με τίτλο Remurdered αλλά και το tracklist του δίσκου:

 

Rave Tapes

1. Heard About You Last night
2. Simon Ferocious
3. Remurdered
4. Hexon Bogon
5. Repelish
6. Master Card
7. Deesh
8. Blues Hour
9. No Medicine For Regret
10. The Lord Is Out Of Control

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon