Νέο trailer: Only Lovers Left Alive του Τζιμ Τζάρμους

Η νέα ταινία του Jim Jarmusch με τίτλο Only Lovers Left Alive ("Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί") άνοιξε φέτος το 54ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο σκηνοθέτης-μύθος του αμερικάνικου ανεξάρτητου σινεμά επιστρέφει μετά απο αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από το Limits of Control του 2009.

Όσοι δεν βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για την ειδική προβολή της ταινίας που εγκαινίασε το φεστιβάλ θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 2 Ιανουαρίου που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες, αλλά μέχρι τότε παίρνουμε μια ιδέα από το trailer της ταινίας...

Υπόθεση
Πρόκειται μια ασυνήθιστη ερωτική ιστορία- μια ερωτική επιστολή αφιερωμένη στην επί χρόνια καλλιτεχνική σύντροφο του σκηνοθέτη, Sara Driver- που αναθεωρεί το είδος των ταινιών με βαμπίρ, λειτουργώντας περισσότερο ως αλληγορία για τη συντροφικότητα, την τέχνη και την κατάσταση της ανθρωπότητας. Στην παραγωγή της ταινίας, που επιλέχθηκε στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών, συμμετείχε και η ελληνική εταιρεία παραγωγής Faliro House (Before Midnight) του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου.
 

 

Σκηνοθεσία: Τζιμ Τζάρμους

Hθοποιοί: Τομ Χίντλεστόουν, Τίλντα Σουίντον, Μία Βασικόβσκα, Τζον Χερτ, Αντόν Γέλτσιν, Τζέφρι Ράιτ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Κύπρος

Imdb

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon