O The Great Park μαζί με τους Mani Deum ζωντανά στο Χασομέρι (Κυρ 10/11)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

The Great Park (UK) Live

w/ Mani Deum

Κυριακή  10 Νοεμβρίου 

Χασομέρι

21.30

Είσοδος Ελεύθερη

Ο The Great Park, το ιδιόμορφο αυτό moniker του ευγενικού Άγγλου Stephen Burch, έρχεται για απρώτη φορά στην Πάτρα για μία βραδιά όμορφης goth/folk, μόνος του, αυτός και η ακουστική κιθάρα του.

Στο πλάι του οι Mani Deum, σε έκδοση τρίο.

Πριν το  live της Πάτρας, θα εχει προηγηθεί μία μίνι εγχώρια τουρνέ, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα.

THE GREAT PARK (UK)

The Great Park ονομάζεται το προσωπικό σχήμα του μόνιμα εγκατεστημένου στο Βερολίνο, Άγγλου μουσικού Stephen Burch. Έχοντας περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του ταξιδεύοντας, ο Burch ξεκίνησε να γράφει μουσική την περίοδο που ζούσε σε ένα απομακρυσμένο αγρόκτημα στην Ιρλανδία, χρησιμοποιώντας το οικογενειακό πιάνο, μια vintage ακουστική κιθάρα, σκούπες και αλυσίδες. Τα λυρικά αφηγηματικα του τραγούδια έχουν έντονη την εικόνα της φυγής, των ταξιδιών, των φυσικών τοπίων και όλων εκείνων των στοιχείων που ορίζουν την folk παράδοση. Μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει πάνω απο 150 συναυλίες γυρνώντας όλη την Ευρώπη με την κιθάρα του, ενώ έχει κυκλοφορήσει 12 albums απο το ανεξάρτητο label Woodland Recordings, όλα σε περιορισμένο αριθμό και με χειροποίητη συσκευασία. 

http://www.woodlandrecordings.com/thegreatpark.htm

https://www.facebook.com/thegreatpark

 

 

MANI DEUM

Δημιουργήθηκαν στην Κέρκυρα το 2005 και κυκλοφόρησαν το πρώτο DIY cd single το 2006. Αποκαλούν τη μουσική τους “infected folk ‘n’ roll”.H πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία ήρθε μετά από διάφορα live και μίνι cd, το 2009, από την Dead Scarlet Records: ήταν το ΕΡ "Five Infected Blessings". Τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο τους LP “Music For Your Local Church…Or Your Local Brothel“, που σηματοδότησε εξέλιξη και αλλαγές στον ήχο τους, με συμμετοχές όπως αυτή του Matt Howden. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν την επόμενη κυκλοφορία τους με τίτλο "When Beauty Ends". Οι Mani Deum έχουν μοιραστεί τη σκηνή με διάφορες μπάντες, όπως οι And Also The Trees, Sad Lovers and Giants,Death In June, Lene Lovich, Paul Roland, Backworld, Sieben, Spiritual Front, Rome, My Brightest Diamond και άλλους, έχουν εμφανιστεί δύο φορές στο εξωτερικό (Γερμανία) και έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες συλλογές, εγχώριες και μή. Στο πλευρό του The Great Park , σε αυτή την μικρή περιοδεία, οι Mani Deum θα εμφανιστούν ως τρίο παρουσιάζοντας νέα και παλαιότερα τους τραγούδια σε μορφή πειραματική/ ακουστική.

http://www.manideum.com

https://www.facebook.com/pages/Mani-Deum/97829060165

http://twitter.com/#!/ManiDeum

http://soundcloud.com/mani-deum

http://manideum.bandcamp.com/album/music-for-your-local-church-or-your-local-brothel

http://www.discogs.com/artist/Mani+Deum

Πληροφορίες:
To Χασομέρι
Παπαδιαμαντοπούλου 10
Πάτρα

https://www.facebook.com/events/1380950545460861/?fref=ts

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon