"Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς": Παρουσίαση βιβλίου και DJ Set της Χίλντας Παπαδημητρίου (Παρασκευή 15/11)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου αυτή την Παρασκευή, στο bar – πολυχώρο ghetto 

«Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς» της Χίλντας Παπαδημητρίου

Η ομάδα πολιτισμού AREA 51, το βιβλιοπωλείο discover και οι εκδόσεις METAIXMIO, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Χίλντας Παπαδημητρίου, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στο bar - πολυχώρο ghetto (Ευμήλου 8, πίσω από τον σταθμό του ΟΣΕ Αγ. Ανδρέα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Μιχάλης Παπαγεωργίου και ο μουσικός και υπεύθυνος πωλήσεων της Inner Ear, Χρήστος Σωτηρόπουλος. Ακολουθεί dj set από την συγγραφέα!

Facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η δεύτερη περιπέτεια του αστυνόμου Χάρη Νικολόπουλου θα τον οδηγήσει από την πόλη των Χανίων στα Σφακιά, και στη συνέχεια στην άδεια Αθήνα. Ερευνώντας τη μυστηριώδη εξαφάνιση του διάσημου τραγουδιστή Απόστολου Μελισσηνού θα γίνει ειδήμονας στην ιστορία των πρώτων ελληνικών ροκ συγκροτημάτων, θα ξεθάψει τις παλιές του κασέτες και θα υπενθυμίζει διαρκώς στον εαυτό του τους στίχους: Μην τους πιστεύεις ό,τι κι αν πουν/ Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς.

 Tο σάουντρακ του βιβλίου:

Για την συγγραφέα:

Η Χίλντα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1957. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, διαβάζοντας αστυνομικά μυθιστορήματα κι ακούγοντας Neil Young και Bob Dylan. Σπούδασε Νομικά και για μια εικοσαετία είχε το δισκάδικο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Από το 1994 ασχολείται επαγγελματικά με τη μετάφραση (John Barth, Percival Everett, Bob Dylan, Leonard Cohen, Raymond Chandler, Ross McDonald κ.ά.) Έχει γράψει δύο μονογραφίες για τους Beatles και τους Clash (εκδόσεις Απόπειρα). Υπήρξε συνεργάτης μουσικών εντύπων (ZOO, Pop&Rock, Sonic) και είναι συντάκτης του διαδικτυακού μουσικού περιοδικού MiC.

Το «Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς» είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της με ήρωα τον αστυνόμο Χάρη Νικολόπουλο.

Προηγήθηκε το «Για μια χούφτα βινύλια» (Μεταίχμιο, 2011).

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon