Adam Krause: Το σπίτι του punk στο Brooklyn λίγο πριν το τέλος

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Market Hotel άνοιξε το 2008 ως ένας χώρος φιλοξενίας punk rock εκδηλώσεων, αλλά ταυτόχρονα υπήρχε ο χώρος να στεγαστούν περίπου δώδεκα άτομα τα οποία ακολουθούσαν μια παρόμοια φιλοσοφία και τρόπο ζωής με τον χαοτικό και εκρηκτικό ήχο των συναυλιών του και ο οποίος το έκανε γνωστό στο Brooklyn. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν λόγω πολεοδομικών θεμάτων, ο ιδιοκτήτης προκειμένου να το νομιμοποιήσει και να αποκτήσει άδεια λειτουργίας, θα έπρεπε να παύσει για ένα διάστημα τις μουσικές δραστηριότητες και να απομακρύνει ίσως και για πάντα τους ενοίκους του.

Ο φωτογράφος από την Florida Adam Krause και γνώστης των καλλιτεχνικών τεκταινόμενων του Brooklyn, καθώς τα τελευταία 6 χρόνια ζει μόνιμα εκεί, λίγο πριν το κλείσιμο του Market Hotel αποφάσισε να καταγράψει τον χαρακτήρα του χώρου και των ενοίκων του. Οι εικόνες του προσπαθούν να μας φέρνουν σε  επαφή με ένα τρόπο ζωής που βασίζεται στην αναζήτηση μιας ταυτότητας μακρυά από το συνηθισμένο και πολλές φορές το βολικό. Η ανάπλαση και η αστικοποίηση του Brooklyn, που ουσιαστικά εξαφανίζει άτομα με αντικομφορμιστική διάθεση από την περιοχή, κάνουν τις φωτογραφίες του Adam Krause που ακολουθούν μοναδικές.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon