O The Boy σε ακουστικό live στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

To νέο άλμπουμ του The Boy το παρουσιάσαμε αρχικά γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν και ακούσαμε το "Then Don't Change Me God" από το "American Unicorn".

Δύομιση μήνες μετά έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε και πάλι ζωντανά στο θέατρο act στα πλαίσια του act acoustic sessions

Συγκεκριμένα:

Το θέατρο act παρουσιάζει τον αστικό ποιητή The Boy σε ένα μοναδικό, ζεστό, ακουστικό live.

Την Κυριακή 24 Νοέμβρη ο The Boy θα παρουσιάσει το νέο του δίσκο με τίτλο "The American Unicorn"

Ένα χρόνο μετά τη sold out συναυλία του στον ίδιο χώρο, ο The Boy επιστρέφει με νέα τραγούδια και νέα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε από την Inner Ear.

Πιάνο, drums και η ξεχωριστή φωνή του Αλέξανδρου Βούλγαρη σε ένα σετ με ακριβώς το ίδιο στοιχείο που χαρακτηρίζει όλα τα live του. Το στοιχείο της έκπληξης 

Πληροφορίες : 6936122263
Προπώληση στο ταμείο του act: 
Πεμ-Παρ: 19:00-23:00 και Σαβ 11:00-13:00 και 19:00-23:00

Εισιτήριο : 10 ευρώ και 8 ευρώ (με φοιτητική κάρτα ή κάρτα ανεργίας

act acoustic sessions | The Boy
την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 

Ώρα έναρξης : 21:30



Θέατρο Act, Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα

www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon