Θέατρο act: Σεμινάριο improve comedy με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε ένα τρομερά διασκεδαστικό σεμινάριο αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας.

Βλέπεις δύο ηθοποιούς να κάνουν μια εξαιρετικά αστεία αυτοσχεδιαστική σκηνή και λες: «Μα πώς το κάνουν; Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ». 
Κι όμως, ο κωμικός αυτοσχεδιασμός δεν είναι θέμα ταλέντου, έχει απλούς κανόνες, βασίζεται στη συνεργασία, καλλιεργεί την ομαδικότητα και, κυρίως, είναι απίστευτα διασκεδαστικός για όποιον συμμετέχει. 
Άρα, φυσικά και μπορείς! 

Το 14ωρο σεμινάριο αυτοσχεδιασμού, στο οποίο θα διδάξει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Αγγελόπουλος, μέλος της ομάδας 8-kick, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τις βασικές αρχές του improv comedy, ηθοποιούς ή μη. 

Σάββατο 30/11, Κυριακή 1/12, 14.00-18.00, Παρασκευή 6/12 16.00-19.00 και Σάββατο 7/12 14.00-17.00.

Κόστος συμμετοχής 65 ευρώ.
Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής στο 6936122263.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

www.act-theater.gr

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon