Θέατρο act: Θεατρικές παρουσιάσεις παραμυθιών

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act σε συνεργασία με τις εκδόσεις Το Δόντι οργανώνουν δύο παρουσιάσεις παραμυθιών τα Σάββατα 14 και 21 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο θέατρο act.

Τα παραμύθια Ο Ασχημάνθρωπος της Μαίρης Σιδηρά και Τη νύχτα που έλαμψε το Άστρο... του Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου θα παρουσιαστούν από ηθοποιούς, οι οποίοι θα ζωντανέψουν τις ιστορίες των παραμυθιών.

Στις παρουσιάσεις θα παρευρίσκονται και οι συγγραφείς οι οποίοι, στο τέλος κάθε εκδήλωσης, θα υπογράφουν τα βιβλία τους. Τα βιβλία που θα παρουσιαστούν κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Το Δόντι και θα πωλούνται στο χώρο του θεάτρου.

Θα προσφέρεται δωρεάν καφές, χυμός και βουτήματα.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου παρουσιάζεται Ο Ασχημάνθρωπος της Μαίρης Σιδηρά από τις ηθοποιούς Μαρια Καλλιαμβάκου και Τζούλια Ροδοπούλου.

Ο Ασχημάνθρωπος, της Μαίρης Σιδηρά:
Ένα σύγχρονο παραμύθι που κουβαλά τη μαγεία της παράδοσης. Ξεκινά από παραδοσιακές ιστορίες της Σάμου και φτάνει στο σήμερα, αφού μας ταξιδέψει σε μύθους και παραμύθια άλλων εποχών...

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου παρουσιάζεται το παραμύθι Τη νύχτα που έλαμψε το Άστρο... του Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου από τους ηθοποιούς Τηλέμαχο Τσώλη και Λυδία Τζανουδάκη.

Τη νύχτα που έλαμψε το Άστρο..., του Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου:
Η ξεχωριστή διήγηση της πιο γνωστής γέννησης όλων των εποχών, από μια άλλη οπτική γωνία, αυτή των ζώων της φάτνης. Για πρώτη φορά τα ζώα περνούν στο προσκήνιο και ξετυλίγουν το κουβάρι των γεγονότων εκείνης της νύχτας...

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 6936122263, 2610272037
Τιμή Εισιτηρίου: 2 ευρώ
Θέατρο act | Σκάλες Γεροκωστοπούλου | Πάτρα
www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon