Weekend Album: Black Rebel Motorcycle Club - B.R.M.C. (2001)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Weekend Album for your mixtape:

Black Rebel Motorcycle Club - B.R.M.C. (2001)

- Όταν μιλάμε για τους Black Rebel Motorcycle Club, μιλάμε για μια από τις πιο τίμιες μπάντες που υπάρχουν την τελευταία δεκατία και κάτι, σταθεροί στον ήχο τους και με σταθερά καλές κυκλοφορίες.

- Από την δυτική όχθη της Αμερικής, οι B.R.M.C. ανακάτεψαν την αμερικάνα λογική με κάτι απο Jesus and Mary Chain, και επί της ουσίας ήταν από τους πρωτεργάτες του garage και post-punk revival.

- To ομώνυμο ντεμπούτο τους είναι μάλλον αξεπέραστο και για τους ίδιους και για αυτήν την σκηνή γενικά (αν και ακολούθησαν εξίσου καλοί δίσκοι)

- Και ένας από τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας των 00's (για μένα προσωπικά στο top-20) που 12 χρόνια μετά δεν έχουμε σταματήσει να ακούμε.

- Τίμιοι όπως προείπαμε, pure rock 'n' roll και "βρώμικοι" οι Black Rebel Motorcycle Club αποτελούν σταθερή αξία στην δισκοθήκη μας και εν όψει και της συναυλίας τους στην Αθήνα τον Μάρτιο που ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα απο την Detox Events, διαλέγουμε το αγαπημένο μας πρώτο άλμπουμ για το Σαββατοκύριακο:

Spread Your Love!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon