Έφτασαν στη Πηγή αλλά Νερό δεν Ήπιαν οι Οπαδοί των AC/DC

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι οπαδοί των AC/DC έβαλαν στόχο το αγαπημένο τους συγκρότημα να βρεθεί στη κορυφή των charts την εβδομάδα των Χριστουγέννων. Για την ακρίβεια ήθελαν το κλασσικό κομμάτι των Αυστραλών hard-rockers Highway To Hell, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1979, να ανέβει στο νούμερο ένα του single chart της Μεγάλης Βρετανίας. Εδώ και αρκετό καιρό είχε ξεκινήσει η καμπάνια της συγκεκριμένης προσπάθειας με στόχο να γίνουν μεγάλες πωλήσεις του συγκεκριμένου κομματιού την επιθυμητή εβδομάδα. Παρά τη μεγάλη ανταπόκριση των fans ο στόχος δεν επιτεύχθει, αφού το Highway To Hell προσγειώθηκε στην τέταρτη θέση. Παρόλα αυτά, αυτή είναι και η υψηλότερη θέση που έχουν κατακτήσει οι AC/DC στο συγκεκριμένο chart.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon