Γκάφα του Amazon με το νέο δίσκο του Bruce Springsteen

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο καινούριος δίσκος του Bruce Springsteen, με τίτλο High Hopes, είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου. Οι απανταχού fans του 'Αφεντικού' (που είναι και πολλοί) με ιδιαίτερη προσμονή αναμένουν να ακούσουν το νέο album που θα περιέχει διασκευές. Το διαδικτυακό δισκάδικο της Amazon 'φρόντισε' να το ακούσουν λίγο νωρίτερα. Από λάθος το προηγούμενο Σάββατο έβαλε προς πώληση, σε ηλεκτρονική μορφή, όλα τα κομμάτια του δίσκου για λίγες ώρες. Προφανώς κατάλαβαν τη γκάφα τους και τα απέσυραν λίγο μετά. Ήδη όμως πολλοί τα είχαν αγοράσει και κατεβάσει, με συνέπεια να δημιουργηθεί πρόβλημα στο σχεδιασμό προώθησης του High Hopes. Πλέον το Amazon δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα προβλήματα με τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού του, που τακτικά απασχολούν την επικαιρότητα, αλλά δημιουργεί και θέματα με όσους επιλέγουν να πωλούν τη δουλειά τους μέσω αυτού.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon