Δεύτερο καινούριο ep από τους Pixies

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Φαίνεται ότι οι Pixies τον τελευταίο καιρό κάνουν δύο συγκεκριμένα πράγματα: αλλάζουν μπασίστριες και κυκλοφορούν νέα ep των τεσσάρων κομματιών. Μετά τη αποχώρηση της Kim Deal μετά από τόσα χρόνια, η Kim Shattuck δυσκολεύτηκε να καλύψει το κενό της και να συνεργαστεί με την μπάντα, με αποτέλεσμα την αποχώρηση της, με τους Pixies na βρίσκονται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς μπάσο. Με την Shattuck κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβρη το EP1 με τέσσερα νέα κομμάτια, που μαζί με το Bagboy αποτέλεσαν τα πρώτα καινούρια της ιστορικής μπάντας μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα. Την θέση της Kim Shattuck κάλυψε η Paz Lenchatin (Silver Jews, A Perfect Circle, Zwan) και τo αποτέλεσμα είναι ένα ακόμα ep με καινούριο υλικό. Σήμερα το πρωί ένα mail ειδοποιούσε τους φίλους των Pixies για την κυκλοφορία του EP2 που αποτελεί την φυσική συνέχεια του EP1.

Το EP2 είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω της επίσημης σελίδας τους σε όλα τα format (μεταξύ αυτών και 10ίντσο συλλεκτικό βινύλιο σε 4.000 κόπιες) ενώ από τα κομμάτια αυτού του ep, το Blue Eyed Hexe παρουσιάστηκε με το βίντεοκλιπ του. Το βλέπουμε και το ακούμε παρακάτω:

EP2 Tracklist:
Blue Eyed Hexe
Magdalena
Greens and Blues
Snakes

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon