Οι Κόρε Ύδρο στον Μικρό Πρίγκιπα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου θα εμφανιστούν οι Κόρε Ύδρο στη σκηνή του Μικρού Πρίγκιπα στη Πάτρα. Οι Κόρε Ύδρο το 2013 κυκλοφόρησαν τον τέταρτο δίσκο τους με τίτλο Απλές Ασκήσεις στον Υπαρξισμό, αποσπώντας για άλλη μία φορά πολλές θετικές κριτικές. Το συγκρότημα που συνεχίζει να εδρεύει στη Κέρκυρα έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κάνει ελάχιστα live. Όταν όμως ανεβαίνει στη σκηνή τα δίνει πραγματικά όλα, μετατρέποντας τα live τους μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Με αυτόν τον τρόπο έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν φανατικό πυρήνα θαυμαστών που επιδιώκει να τους δει όπου εμφανίζονται. Ειδικότερα ο τραγουδιστής τους, Π.Ε. Δημητριάδης, αποτελεί έναν από τους χαρισματικότερους performer που έχουμε απολαύσει live. Εάν δεν μας πιστεύετε ρωτήστε κάποιον γνωστό σας που έχει βρεθεί σε συναυλία τους.

Σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για ένα από τα σημαντικότερα live events του χειμώνα που διανύουμε στη πόλη μας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon