Κυκλοφορεί το Βιβλίο Του Ελέους από τον Leonard Cohen

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Από τις εκδόσεις Περισπωμένη κυκλοφόρησε η ποιητική συλλογή 'Το Βιβλίο του Ελέους' του Leonard Cohen σε μετάφραση Διονύση Μαρσέλλου. Ο διάσημος Καναδός τραγουδοποιός έγραψε πενήντα σύγχρονους ψαλμούς προς τον Δημιουργό που αποτελούν μία αυτόνομη λογοτεχνική δουλειά. Οι ψαλμοί περιλαμβάνουν θέματα όπως η αμφισβήτηση, η εμπιστοσύνη, η μεταμέλεια και άλλα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει κάποιος στην εποχή που ζούμε σε σχέση με τη πίστη του. Ο Cohen έχει επιλέξει να κρατήσει μία παραδοσιακά ευλαβική στάση στην οπτική του γωνία με την οποία αντιμετωπίζει τη θρησκευτικότητα και αυτό είναι διάχυτο σε ολόκληρα τη ποιητική συλλογή.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon