Κερδίστε 5 προσκλήσεις για την συναυλία των Κόρε Ύδρο από το PressPop.gr

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ζωντανή εμφάνιση των Κόρε Ύδρο την Παρασκευή (17/1) στο Μικρό Πρίγκηπα αποτελεί σίγουρα ένα από τα συναυλιακά γεγονότα της χρονιάς για την Πάτρα και ο καλύτερος τρόπος να ανοίξει η συναυλιακή μας χρονιά. Εδώ διαβάζετε και την συνέντευξη που έδωσαν στο PressPop.gr

Στην συνέχεια έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε 5 προσκλήσεις, που εξασφάλισε το PressPop.gr για τους αναγνώστες τους, για να δείτε και να ακούσετε από κοντά την επιστροφή των Κόρε Ύδρο στην Πάτρα ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια.

Για να κερδίσετε μια από αυτές τις 5 (μονές) προσκλήσεις στέλνετε το ονοματεπώνυμό σας με email στο [email protected] και θέμα "Κόρε Ύδρο".

Προθεσμία για συμμετοχές στο διαγωνισμό, το βράδυ της Πέμπτης 16/1. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Προπώληση Εισιτηρίων
10€, φοιτητικό-ανέργων προς 8€, είσοδος στην πόρτα 13€
Σημεία Προπώλησης: Musical, Discover, City Cafe, Music Station, Ευοί Ευάν,
Oro Antico

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon