Οι Last Drive μιλάνε για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Ο Αλέξης Καλοφωλιάς και ο Γιώργος Καρανικόλας του συγκροτήματος The Last Drive μιλούν για το 'Τοπίο στην Ομίχλη' και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, με αφορμή το συνολικό αφιέρωμα στο έργο του δημιουργού "Mε τα μάτια των νέων" (23-29 Ιανουαρίου, Ταινιοθήκη της Ελλάδος), αλλά και τη δική τους σχέση με την ταινία. Στο μακρινό 1987, ο Αγγελόπουλος είχε επιλέξει να χρησιμοποιήσει τα τραγούδια 'Every night' και 'Night of the Phantom' από το παρθενικό τους 'Underworld Shakedown' (1986), σε δύο σκηνές της ταινίας του.

Via

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon