Επιστρέφουν με δίσκο τον Απρίλιο οι Eels

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει ο ενδέκατος studio δίσκος των Αμερικανών Eels. Ο τίτλος του θα είναι The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett και έρχεται μετά το περσινό Wonderful Glorious. Οι Eels ξεκίνησαν στα μέσα των 90ς με το δίσκο Beautiful Freak ως ένα από τα πλέον υποσχόμενα alternative συγκροτήματα. Ηχητικά γεφύρωναν το χάσμα μεταξύ Beck και Pavement δίνοντας έμφαση στις δύστροπες pop συνθέσεις τους. Το σχήμα με την πάροδο των χρόνων στράφηκε σε πιο εσωτερικές κατευθύνσεις φλερτάροντας με το πνεύμα τόσο του Tom Waits όσο και με το ανερχόμενο ρεύμα της alt country, χωρίς πάντως να ξεχνά τις ανεξάρτητες καταβολές του.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon