Philip Seymour Hoffman R.I.P. (23 Ιουλίου 1967 - 2 Φεβρουαρίου 2014)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O βραβευμένος με Όσκαρ Philip Seymour Hoffman βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν μετά από overdose ναρκωτικών.
Ο Hoffman, ο οποίος ήταν 46 ετών, κέρδισε το Όσκαρ Α᾽ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία “Capote”.
Ο Αμερικανός ηθοποιός βρέθηκε στο μπάνιο του, την Κυριακή το πρωί, στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, με μια σύριγγα να βγαίνει από το χέρι του και να περιβάλλεται από σακούλες ηρωίνης.

Ο Hoffman έχει αγωνιστεί με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και στο παρελθόν και, σύμφωνα με πληροφορίες, πηγαινοερχόταν σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος για τρία Όσκαρ Β᾽Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες: “The Master”, “Doubt” και “Charlie Wilson's War”.
Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του ήταν στην ταινία Hunger Games : Catching Fire.

Ο Hoffman ήταν παντρεμένος χρόνια με την Mimi O’Donnell και είχαν τρια παιδιά, την Tallulah, την Willa και τον Cooper.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon