Το εντυπωσιακό line up του Plisskën Festival: Οι νέες προσθήκες

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Για το φετινό Plisskën Festival τα έχουμε ξαναπεί εδώ και ήδη μας φαινόταν το καλύτερο πλέον εγχώριο φεστιβάλ, με φρεσκάδα στην επιλογή των ονομάτων και πρωτοποριακές αντιλήψεις για την διοργάνωση ενός μοντέρνου μουσικού φεστιβάλ στα πρότυπα των αντίστοιχων του εξωτερικού. Σκεφτόμασταν τότε ότι ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι με μεράκι, νέες ιδέες και διάθεση να ρισκάρουν.

Δεν ξέραμε βέβαια τότε τι θα επακολουθούσε και συγκεκριμένα ο σημερινός καταιγισμός ονομάτων. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, μέσω του επίσημου λογαριασμού του φεστιβάλ σε facebook και σε twitter, ανακοινωνόντουσαν κάθε λίγη ώρα και κανούρια ονόματα, προσθέτοντας έτσι στο δίημερο φεστιβάλ μια πληθώρα σημαντικών ονομάτων.

Στο Plisskën Festival 2014 πλεόν προστέθηκαν οι: A Victim of Society, Bombing The Avenue, Deadbeat, Djuma Soundsystem, Dub Pistols, Ghost Culture, Imam Baildi Soundsystem, Kyoka, Mickey Lightfoot, Mount Kimbie, Nightmares on Wax, Pad Trio, Plastic Flowers, Raketkanon, Saint Pepsi, Say Lou Lou, Shackleton, Son Lux, Suuns, The Noise Figures, Tijuana Panthers, Vitalic, Wild Beasts, Wooden Shjips.

Το καλύτερο Ελληνικό φεστιβάλ είναι γεγονός! Το PressPop.gr θα είναι εκεί! (Πληροφορίες και εισιτήρια www.plisskenfestival.gr )

Το πλήρες πλέον line up διαμορφώνεται ως εξής:

Update:
Το Plisskën Festival 2014 έχει πλέον και ένα πολύ έξυπνο teaser-trailer:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon